Ο μικρός πειρατής Μάρκος και οι περιπέτειες του

 

Με το σημερινό post θέλω να μοιραστώ μαζί σας εικόνες από μια διαφορετική βάπτιση ενός γλυκύτατου μπόμπιρα, γιου μιας πολύ καλής φίλης. Η βάπτιση αυτή δεν βασίστηκε πάνω σε παλ χρώματα αλλά είχε έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα.

Το θέμα της βάπτισης το διαλέξαμε μαζί με τους γονείς. Μπορώ να πω ότι δε δυσκολευτήκαμε καθόλου γιατί καταλάβαμε αμέσως ότι ταίριαζε τόσο στο ζωηρό μικρούλι όσο και στο γούστο των γονιών.

 

 

Το θέμα λοιπόν ήταν ο Πειρατής, ονόματι Μάρκος, και οι περιπέτειες του!

Πάνω στον πειρατή μας λοιπόν βασίστηκε όλος ο στολισμός και βέβαια τα γλυκάκια που στόλιζαν το Candy bar.

Τα γλυκάκια λοιπόν τα ανέλαβα εγώ, έχοντας από τους γονείς το ελεύθερο να φτιάξω ό,τι ήθελα (το καλύτερο μου). Αυτό ήταν και το δώρο μου για το μικρούλι και τους γονείς του, τους οποίους γνωρίζω χρόνια.

 

 

Πειρατές με κόκκινο και μπλε σκουφάκι, χάρτες πειρατικοί ζωγραφισμένοι στο χέρι για την αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού και το κουτί του θησαυρού με τα χρυσά νομίσματα, αυτά ήταν τα σχέδια που στόλισαν τόσο τα μπισκότα βουτύρου όσο και τα σοκολατένια Cupcakes.

Μαζί με αυτά, τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και σοκολατένια γλειφιτζουράκια – cakepops στολισμένα με μπλε και κόκκινα μικρά κουφετάκια.

 

 

Όλα αυτά μαζί τοποθετήθηκαν σε ένα υπέροχο στολισμένο Candy bar και συνέθεσαν ένα ονειρικό σκηνικό που μας ταξίδεψε σε μέρη παραμυθένια και μακρινά γεμάτα περιπέτειες.

 

Να μας ζήσει ο νεοφώτιστος, να έχει υγεία και να είναι πάντα τυχερός και χαμογελαστός στη ζωή του!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *