Αφράτο ψωμάκι για πρωινό με ζάχαρη & κανέλα

Το πρωινό της Κυριακής πρέπει να έχει το κάτι τις του! !
Ακόμη και το απλό και θαυματουργό ψωμάκι μεταμορφώνεται σε έναν πρωινό πειρασμό!

 

Υλικά

Αφράτες  σταρένιες φέτες ψωμιού

Λιωμένο βούτυρο

Κανέλα

Ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και αφήνουμε στην άκρη.

Παίρνουμε τις φέτες ψωμιού μια – μία ή δυο μαζί ανάλογα από το μέγεθος του τηγανιού μας και  τις αλείφουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου ζαχαροπλαστικής  με λίγο λιωμένο βούτυρο.

Τις τοποθετούμε προσεκτικά  σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που το έχουμε αφήσει να κάψει σε μέτρια φωτιά. (Προσοχή να μην καούμε!)
Αφήνουμε τις φέτες να ψηθούν καλά και από τις 2 πλευρές. Κάθε φορά που βγάζουμε μια ψημένη φέτα ψωμιού την περνάμε ξανά, όπως είναι ζεστή,  με λίγο λιωμένο βούτυρο και την βουτάμε μέσα στο μείγμα με την  κανελοζάχαρη.

 

And remember…Start each day with a grateful heart 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *